SB32 Lokomotív Volga

SB 32 Lokomotív Volga csapatának egyelőre hivatalos oldala.

Táblázatok

Góllövők

Tomi
14
Roli
13
Papír
5
Jenci
3
Zsolti
2
Csabi
1
Ellenfél öngólja
1

Gólpasszok

Tomi
7
Jenci
7
Zsolti
6
Roli
5
Faresz
3
Rolioh
2
Csabi
2
Gábor
2
Szabi
1

Kandai táblázat

Tomi
21
Roli
18
Jenci
10
Zsolti
8
Papír
5
Csabi
3
Faresz
3
Gábor
3
Rolioh
2
Szabi
1

Mérközéseink

SB 32 Lokomotív Volga-BalÁnuszok 3-4
SB 32 Lokomotív Volga-Snapszúrás-TEEE 6-8
SB 32 Lokomotív Volga-Bangladesi Tapírok 8-0
SB 32 Lokomotív Volga-Raubkopie 4-3
SB 32 Lokomotív Volga-Grund FC 0-1
SB 32 Lokomotív Volga-Bagatell FC 5-2
SB 32 Lokomotív Volga-TanERŐ 7-1
SB 32 Lokomotív Volga-L.É.C 1-1
SB 32 Lokomotív Volga-Zuzu Petals FC 5-4
SB 32 Lokomotív Volga-Újbudai Haladás 5-0 (játék nélkül)

SB32 Lokomotív Volga - FC Bagatell: 5-2

2010.04.17. 19:22 SB32 LV | Zsolti

Csütörtökön megrendezésre került a 6. forduló, ahol a szintén földrajzos csapattal, az FC Bagatellel mértük össze erőnket. A mérkőzés napján egész nap esett az eső, szerencsénkre elállt az, de a pálya nagyon vizes volt még, csúszkáltunk is rendesen. 
A mérkőzést megnehezítette, hogy míg mi citromsárga mezben feszültünk, addig ellenfelünk narancsban és citromban vonult fel a pályára, így embernek kellett lennie a talpán annak, aki futás közben nagyjából be akarta lőni, hogy ki-kivel is van. Ebből adódoan volt egy jó pár labda eladás mindkét oldalon. A mérkőzést az ellenfél kezdte, majd a középkezdésnél megszereztem a labdát, majd Tominak passzoltam, aki 20 másodperccel a kezdés után már vezetéshez is jutatta a csapatot. (1-0) Éreztük, meg lehet fogni az ellenfelet, így egy szép összjáték után Roli passzát Tomi értékesítette. (2-0) Egy-két lövéssel jelezte ellenfelünk, hogy ők is jelen vannak és harcolnak a sikerért. A következő gólig nem is kellett sokat várni Tomi rúgta el a labdát ami a kapuson is átjutott, de az ellenfél védője még odaért menteni, viszont azt nem jó irányba rúgta el, így még egy strigulát húzhatott a bíró a góljaink számához. (3-0) Ez után Tomi védővé avanzsálta magát, ezzel a taktikai húzással próbáltuk meglepni az ellenfelet, de a játékot elnézve inkább magunkat leptük meg, ezután ismét az értelmetlen előre ívelgetéseket választottuk. Ennek ellenére támadtunk szép számmal, majd egy szögletnél Tomi megpróbálta a lehetetlent, szögletről bevágni a labdát és mindenki meglepetésére sikerrel is járt, így egy szépség díjas találattal növeltük előnyünket. (4-0) Érezhette a Bagatell, hogy az eredmény hatására kissé leültünk, nagy helyzeteket dolgozottak ki, majd két gólt is berámoltak nekünk egymás után. (4-1, 4-2) Kezdtünk aggódni, hogy még a végén feljönnek, ám Tomi passzát Roli egy szép cselsorozat után a kapuba vágta, így alakítottuk ki az 5-2-s végeredményt. 
A mérkőzés végén kiderült, hogy Szabi a nagy védések közepette eltörte az ujját, így a szezon további részében nélküle kell játszanunk. Hogy ki fogja helyettesíteni még nem tudni, tárgyalások már folynak az ügyben ;) Neki ez úton is Boldog Születésnapot kívánok a csapat nevében és minél hamarabbi gyógyúlást. 

Csapatunk, így 9 ponttal, az 5. helyen áll, négy fordulóval a vége előtt. Ha a többi eredmény is úgy alakul, még feljebb is juthatunk, de ehhez mi is kellünk és az, hogy jövő héten az ELTE tanári csapatát, a szellemes nevűnek vélt csapatot, a TanERŐ-t legyőzzük.

Játszottak: Csabi, Gábor, Jenci, Roli, Rolioh, Szabi, Tomi, Zsolti

Gólszerzők: Tomi (4), Roli

Gólpasszok: Zsolti, Roli, Tomi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sb32lv.blog.hu/api/trackback/id/tr71929882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása