SB32 Lokomotív Volga

SB 32 Lokomotív Volga csapatának egyelőre hivatalos oldala.

Táblázatok

Góllövők

Tomi
14
Roli
13
Papír
5
Jenci
3
Zsolti
2
Csabi
1
Ellenfél öngólja
1

Gólpasszok

Tomi
7
Jenci
7
Zsolti
6
Roli
5
Faresz
3
Rolioh
2
Csabi
2
Gábor
2
Szabi
1

Kandai táblázat

Tomi
21
Roli
18
Jenci
10
Zsolti
8
Papír
5
Csabi
3
Faresz
3
Gábor
3
Rolioh
2
Szabi
1

Mérközéseink

SB 32 Lokomotív Volga-BalÁnuszok 3-4
SB 32 Lokomotív Volga-Snapszúrás-TEEE 6-8
SB 32 Lokomotív Volga-Bangladesi Tapírok 8-0
SB 32 Lokomotív Volga-Raubkopie 4-3
SB 32 Lokomotív Volga-Grund FC 0-1
SB 32 Lokomotív Volga-Bagatell FC 5-2
SB 32 Lokomotív Volga-TanERŐ 7-1
SB 32 Lokomotív Volga-L.É.C 1-1
SB 32 Lokomotív Volga-Zuzu Petals FC 5-4
SB 32 Lokomotív Volga-Újbudai Haladás 5-0 (játék nélkül)

SB32 Lokomotív Volga - Snapszúrás-TEEE: 6-8

2010.03.12. 13:30 SB32 LV | Zsolti

Tömör leszek és velős, mert ez a meccs nem érdemel túl sok szót és nem is igazán emlékezem a történtekre. Jencitől meg bocsánatot kérek, hogy én írom meg a beszámolót, mikor neki ígértem, de ő még mindig alszik :)


Kár lenne tagadni, győzelmi szándékkal léptük át a BEAC bejáratát. Feltételek adottak voltak hozzá, ugyanis mindenki megjelent a mérkőzésen időben, a zord időjárás ellenére, amit ezúton is köszönök mindenkinek. A mérkőzés jól indult rögtön az elején egy passzom, egy kis védői segítséggel Jencihez került, aki előszőr a kapust találta el iszonyatos erővel, ezzel elintézve a portásuk utódlási gondjait, majd ballal másodjára már a kapuba helyezte a labdát. 1-0 ide. Ezután némi játék után Roli passzolt Tomihoz, aki gondolkodás nélkül a hálóba jutatta a labdát. 2-0. Ezután össze szedte magát a Snapszi, gyorsan szépítetett is. 2-1. Nem tört meg minket a gól, szép összjáték után (kispadról ennyit lehetett látni éppen) Jenci passzát Roli értékesítette. 3-1. Sajnos, itt úgy gondoltuk, hogy meg lehet a mérkőzés de hamar rá kellett jönnünk, hogy még van 25 perc vissza. Ezután a "megnyugatató" előny után Tomi, Papír és én is cserén voltunk, ami végzetesnek bizonyult, mivel 3 perc alatt rúgott az ellenfél 2 gólt és egy kapufát. Így a félidőben 3-3-al fordultak a csapatok. A győzelmi akarás miatt, sajnos elfelejtettünk cserélgetni, remélem ez többet nem fordul elő, figyelni fogok rá. Nem gondolta senki, hogy ezután milyen gólzáporós félidő következik. Az ellenfél rögtön a félidő elején ismételten megszerezte a vezetést 3-4. De mi nem adtuk fel, az ellenfél támádásánál Jenci rúgta előre a labdát majd Roli egy az egyben rávezette a kapusra és ahogy illik, egy szép csel után az üres kapuba gurította a játékszert. 4-4 volt az állás . Ezután viszont valami történhetett a levegőben a Snapszúrás hirtelen rúgott 2 gólt, így kis idő elteltével már 4-6 volt oda. Ezek a gólok között, volt amit majdnem a félpályáról rúgtak rá, volt, hogy védelmünkből és kapusunkból csináltak bohócot. De nem adtuk fel, támadtunk, Rolioh érdekes mozdulata az ellenfélt annyira meg lepte, hogy nem is tudott a labda útjába állni, Roli is éppen csak beletudott piszkálni és a szerencse nevű szél besegítette a labdát. 5-6. Ilyenkor fel kellett volna pörögnie a csapatnak, de ehelyett az ellenfélnek sikerült ismét gólt szereznie, ráadásul kettőt is. 5-8-ra mentek. A következő gólunkra én nem is emlékszem, de mindenki állította, hogy 6-t rúgtunk, az elmesélések szerint egy előre lövés után Csabiról direkt vagy véletlenül Jencihez került a labda aki értékesítette a lehetőséget, így kialakult a 6-8-s végeredmény.

A meccs után/közben sokat szidtuk a bírót, igaz, hogy volt egy pár durva tévesztése, de egyik fél javára se fújt, lesz ez még rosszabb is  :)

A csapat játéka alapján azt mondom, hogy megérdemelt vereséget szenvedtünk a Snapszúrás-TEEE ellen, mivel a támadások már mennek (2 meccs 9 gól ezt mutatja), de olyan, hogy védekezésünk konkrétan nincs. (2/12 az arány) Nem akarok senkit se kiemelni se pozitív se negatív irányban (pedig tudnék...), remélem ez intő jel volt mindenkinek, hogy vannak nálunk jobb csapatok, sőt lehet, hogy csak azok vannak, így mindent meg kell tenni a győzelemért, hajtani kell. Pár emberből kicsit hiányoltam a küzdeni akarást, remélem jövő héten a Bangladesi Tapírok ellen, már egy győztes meccs beszámolóját kell megírni. Csapatunk moráljának is fontos lenne egy győzelem, tegyünk meg mindent érte.
Kedden nem lesz edzés, mert jégkorong meccsre megyünk páran, szóval mindenki töltse pihenéssel ezt a hosszú hétvégét és csütörtökön mutassuk meg, hogy, hogyan is zúg az a Volga!

Játszottak: Csabi, Gábor, Jenci, Papír, Roli, Rolioh, Szabi, Tomi, Zsolti

Gólszerzők: Jenci (2), Roli (3), Tomi

Gólpasszok: Csabi, Jenci (2), Roli, Rolioh, Zsolti

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sb32lv.blog.hu/api/trackback/id/tr511834117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása