SB32 Lokomotív Volga

SB 32 Lokomotív Volga csapatának egyelőre hivatalos oldala.

Táblázatok

Góllövők

Tomi
14
Roli
13
Papír
5
Jenci
3
Zsolti
2
Csabi
1
Ellenfél öngólja
1

Gólpasszok

Tomi
7
Jenci
7
Zsolti
6
Roli
5
Faresz
3
Rolioh
2
Csabi
2
Gábor
2
Szabi
1

Kandai táblázat

Tomi
21
Roli
18
Jenci
10
Zsolti
8
Papír
5
Csabi
3
Faresz
3
Gábor
3
Rolioh
2
Szabi
1

Mérközéseink

SB 32 Lokomotív Volga-BalÁnuszok 3-4
SB 32 Lokomotív Volga-Snapszúrás-TEEE 6-8
SB 32 Lokomotív Volga-Bangladesi Tapírok 8-0
SB 32 Lokomotív Volga-Raubkopie 4-3
SB 32 Lokomotív Volga-Grund FC 0-1
SB 32 Lokomotív Volga-Bagatell FC 5-2
SB 32 Lokomotív Volga-TanERŐ 7-1
SB 32 Lokomotív Volga-L.É.C 1-1
SB 32 Lokomotív Volga-Zuzu Petals FC 5-4
SB 32 Lokomotív Volga-Újbudai Haladás 5-0 (játék nélkül)

SB32 Lokomotív Volga - Grund FC : 0-1

2010.04.09. 13:22 SB32 LV | Zsolti

Ha a tabellára vetettünk egy pillantást, nem tűnt rangadó esélyesnek a csütörtök esti Volga - Grund FC összecsapás. Ugyanis míg mi három forduló után (igen még mindig nem frissítették a tabellát) a hatodik helyen tanyáztunk, addig ellenfelünk az igen előkelő, feljutást érő második helyen volt meg található. De mint az előzetesben írtam, hasonló eredményeket játszottak mint mi, ez arra a következtetésre adott okot, hogy a két csapat közel egy forma erőt képvisel. Ez a következtetés az est végére ténnyé vált.

A mérkőzés jó iramban indult, Rolioh fáradtság és betegség miatt nem jött el a mérkőzésre, ezúton is jobbulást kívánok neki. Így is két cserével álltunk neki a találkozónak. A két csapat hasonló taktikát alkalmazott, így többnyire a középpályán zajlott a kemény, ütközésekkel teli játék. Mi is, ők is az ellenfél hatosáig való felívelést és onnan fejelést vagy lefordulást próbáltuk alkalmazni. Izgalmas meccs volt, jó játékkal, mindkét oldalon helyzetek helyzetei maradtak ki, mindkét kapus megmutatta tudását. A bíró így 0-0-s állásnál fújta le az első félidőt. A második félidőt is hasonló szellemben kezdték a csapatok, egy ilyen előre ívelt labdánál Tomi tört be a hatoson belül, ahol az ellenfél a derekát rúgta meg majd a labdát, de úgy tűnik a bírónak még mindig nem megfelelő dioptriás szemüvege van, mivel is, nem a jogos hét méterest ítélte meg, hanem játékvezetői labdát, de azt is csak azért mert csapatunk felháborodottan reklamált jó sokáig. Az ellenfél nagyon fairül visszaadta a labdát, így folytatódhatott a meccs. Tudom, hogy a sportban nincs ha, de ha ezt a játékvezető megadta volna, akkor valószínűleg másképp alakult volna a meccs további része. Az ellenfél kihasználta cseréinket és az idegességet a bírói műhiba miatt, így egyik támadásnál egyik lemaradó emberünkről szépen helyezett labdával szerezték meg a vezetést (0-1) és mint később kiderült a győztes gólt is. Ezután próbáltunk támadni, helyzeteink is voltak, ám mikor Tomi ismét betört volna az ellenfél kapujának közelében, ismét meglökték, amit a bíró megint csak elnézett, ám csatárunk ezt nem igen viselte jól, kireklamálta magát 5 percre. Így a meccs további részét (6 perc volt hátra, de az utolsó egyre se engedte vissza Tomit a sportszerű játékvezető) emberhátrányban töltöttük, kontrákra építve, de igazából az ellenfél támadott végig, mi bunkerfocit játszva vágtuk előre a labdákat, amelyekből Rolinak majdnem sikerült az egyenlítés, de az ellenfél kapusa sajnos a helyén volt. Így 40 percnyi játék után egy gólnyi különbséggel a Grund FC nyerte meg a találkozót.
A mérkőzésen a játékunk képe örömteli volt, jó támadásokat tudtunk vezetni, bár saját véleményem szerint az ívelgetéssel nem sok esélyünk volt, viszont az ellenfél igen csak letámadott így ezt kellett választani. A bíró munkásságát inkább nem kommentálom, mert saját magamat kellene kimoderálnom. Mégha ki is kaptunk számomra, mindenképpen örömteli, hogy a második (vagy lehet már első) helyezettel ilyen szoros meccset játszottunk, ami jelzi, hogy a liga élmezőnyébe tartozunk.

Következő meccsünk egy számomra igazán fontos meccs lesz, a szintén földrajzos FC Bagatellel játszunk, jövő hét csütörtökön 20.30-tól.

Játszottak: Csabi, Gábor, Jenci, Papír, Roli, Szabi, Tomi, Zsolti
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sb32lv.blog.hu/api/trackback/id/tr561907170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása