SB32 Lokomotív Volga

SB 32 Lokomotív Volga csapatának egyelőre hivatalos oldala.

Táblázatok

Góllövők

Tomi
14
Roli
13
Papír
5
Jenci
3
Zsolti
2
Csabi
1
Ellenfél öngólja
1

Gólpasszok

Tomi
7
Jenci
7
Zsolti
6
Roli
5
Faresz
3
Rolioh
2
Csabi
2
Gábor
2
Szabi
1

Kandai táblázat

Tomi
21
Roli
18
Jenci
10
Zsolti
8
Papír
5
Csabi
3
Faresz
3
Gábor
3
Rolioh
2
Szabi
1

Mérközéseink

SB 32 Lokomotív Volga-BalÁnuszok 3-4
SB 32 Lokomotív Volga-Snapszúrás-TEEE 6-8
SB 32 Lokomotív Volga-Bangladesi Tapírok 8-0
SB 32 Lokomotív Volga-Raubkopie 4-3
SB 32 Lokomotív Volga-Grund FC 0-1
SB 32 Lokomotív Volga-Bagatell FC 5-2
SB 32 Lokomotív Volga-TanERŐ 7-1
SB 32 Lokomotív Volga-L.É.C 1-1
SB 32 Lokomotív Volga-Zuzu Petals FC 5-4
SB 32 Lokomotív Volga-Újbudai Haladás 5-0 (játék nélkül)

SB32 Lokomotív Volga - TanERŐ: 7-1

2010.04.24. 11:44 SB32 LV | Zsolti

Különös mérkőzésen vagyunk túl. Első ízben játszottunk még napfényben, ezzel kellemes tesi órai hangulatot adva a mérkőzésnek és első ízben játszottunk bíró nélkül. (Ez engem szintén a tesi órára emlékeztet) Ha már ennyire a tesi órákon lovaglok, akkor az ellenfelünk stílszerűen a TTK tanári csapata a TanERŐ volt. A mérkőzést kissé álmosan kezdtük, biztos bennük volt még az iskola fáradtság. De lassan felébredtünk amik gólókban mutatkozott meg. Mivel bíró nem volt, így a a nézővé avanzsált Szabi "vezette" a meccset, ami kimerült abban, hogy az időt nézte. Mindkét csapat sportszerű volt, vita nélkül lezajlott a meccs, úgy tűnik a bíró az oka a parázs hangulatnak :) Első gólunkat Papír szerezte, majd csapatunk két csatára Tomi és Roli folytatta "harcát" a kanadai táblázat első helyéért, mindketten kétszer zörgették meg a tanárok hálóját. Már-már bízakodtunk, hogy új kapusunk, Faresz remek teljesítményét (az ő kérésére) és parádés védéseit egy shutout koronázza, de egy védelmi hibát kihasznált az ellenfél és büntetett. De ennek ellenére tényleg kiemelendő a teljesítménye, hiszen kapus létére gólpasszt dobott a mérkőzésen. Kedvünket nem szegte ez, folyamatosan támadtunk, volt, hogy három az egyben is volt helyzetünk, de az ellenfél kapusa a sok kapott gól ellenére is nagyon jól védett. Annyira megzavartuk az ellenfelet, hogy Tomi egyik lövését az ellenfél játékosa a saját kapujába "mentette". A végén ajtó-ablak szituációt használt ki Jenci, aki ez által kialakította a 7-1-s végeredményt. Ezzel az eredménnyel feljöttünk a negyedik helyre, 12 ponttal rendelkezünk. A feljutást érő második helyen a jövő heti ellenfelünk áll, három ponttal előz meg minket. Ha mindent beleadunk a következő három meccsbe és a többi csapat is számunkra kedvező eredményt játszik, még bármi megtörténhet :)

Jövő héten a L.É.C csapatával játszunk, akik hat meccsből ötöt nyertek, igen kemény ellenfél lesz. 

Valamint, így utólag, Boldog Születésnapot szeretnék kívánni Gábornak, aki egy gólpasszal járult hozzá csapatunk sikeréhez!

U.i.: Remélem jövő héten senki se köt ki a János Kórházban, bőven elég, hogy két hét alatt ketten is megfordultunk ott a meccsek után :)

Gólok: Jenci, Papír, Roli (2), Tomi (2), Ellenfél öngólja

Gólpasszok: Faresz, Gábor, Jenci (2), Tomi (3)

Játszottak: Csabi, Faresz, Gábor, Jenci, Papír, Roli, Rolioh, Tomi, Zsolti (3 percet)

Drukkoltak: Danny, Dorka, Szabi, Zsolti

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sb32lv.blog.hu/api/trackback/id/tr51947644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása